У вас немає товарів у кошику для покупок.
Зміст
ВСТУП 4
Розділ I. Основні культури у кормовиробництві. Сівба та догляд
Обробіток ґрунту під кормові культури 7
Хімічний склад і поживність кормових культур у різні фази вегетації 16
Видовий склад та мінеральні добрива впливають на продуктивність травостою 21
Еспарцет на корми 31
Особливості сівби багаторічних трав і однорічних бобових культур 34
Кукурудза у кормовиробництві й добір сучасних гібридів 47
Особливості сівби силосної кукурудзи 51
Урожайність та кормова цінність соргових культур 58
Розділ ІІ. Техніка та технології заготівлі кормових культур
Оцінка різних технологій заготівлі кормів 63
Чим найкраще заготовляти силос 69
Оптимальний кормозаготівельний ланцюг – «кормова безпека» вашого господарства! 76
Продуктивна косарка економить час і гроші 80
Чисте валкування— запорука якісного корму 87
В’язання тюків як альтернатива сінажуванню 92
Придатність рослинної сировини до силосування 100
Силос із цільних рослин злакових — альтернатива звичайному силосу 104
Вимоги до заготівлі високоенергетичного кукурудзяного силосу 108
Силос: відкрити і не нашкодити 110
Телескопічні навантажувачі на фермах— незамінні 112
Розділ ІІІ. Якість корму та технології годівлі
Контроль вмісту сирого жиру в раціонах жуйних тварин 119
Якість сирого протеїну за рівнем його розчинності й розщеплюваності 123
Кормовому «меню» глибокостільної корови— особлива увага 126
Щоб тварини «не перебирали харчами» 131
Мобільність годування 142